Povratne informacije od klijenata

Naši klijenti su zadovoljni!

Izuzetno smo zadovoljni suradnjom s Quality Austria Adriatic. Profesionalno vode certifikacijske i nadzorne audite, a uvijek pristupačni i otvoreni. Kroz korisne primjedbe i preporuke njihovi stručni auditori pomogli su nam optimizirati i unaprijediti naš integrirani sustav upravljanja kvalitetom, informacijskom sigurnošću i energijom. Nakon tri godine smatramo ih partnerima u našem poslovanju – puno više od čistog priznavanja usklađenosti! U planu je provesti i edukaciju za Menadžere informacijske sigurnosti, a temeljimo li naša očekivanja na obuci koju smo prošli za interne auditore, edukacija će biti izvrsna i nevjerojatno korisna - puna praktičnih savjeta.”
Valentina Puljizević
Emasys d.o.o.

Provođenje edukacija iznimno je izazovno s obzirom da svi polaznici od predavača očekuju visok stupanj stručnosti, zanimljivost izlaganja, držanje pažnje sudionika i naravno ono najvažnije, stjecanje praktičnog znanja koje će moći primijeniti odmah u svome poslu. Sve to Quality Austria Adriatic ima i više od toga! Smatramo ih našim partnerima od velikog povjerenja te smo zahvalni što su nam omogućili provođenje In-house praktičnih radionica, prilagođenih upravno našim željama i potrebama. Ovim pristupom naš sustav upravljanja iz dana u dan raste i veselimo se svim budućim zajedničkim projektima koji nas očekuju!
Silvija Petrović
Zagrebačke Pekarne Klara d.d.
 

GKP ČAKOM d.o.o. posjeduje integrirani sustav upravljanja ISO 9001, ISO 14001 i ISO 45001 dugi niz godina. Tijekom razdoblja od gotovo dvadesetak godina, upoznao je različite certifikacijske kuće, njihove načine rada i njihove zaposlenike. Quality Austria Adriatic smo započeli upoznavati budući da s njima radimo tek nekoliko mjeseci. Dojmovi o nekoj tvrtci se uvijek stvaraju preko rezultata poslovnih aktivnosti do kojih se dolazi kroz ljude, zaposlenike tvrtki. I u slučaju Quality Austria Adriatic je tako, a dojmovi u odnosu na njih za sada su izvrsni, naravno mislim na poslovnu izvrsnost. Možda riječ izvrsni za nekog s kim ne radite dugo (a ponavljam da GKP ČAKOM d.o.o. s Quality Austria Adriatic radi tek nekoliko mjeseci) zvuči neuvjerljivo, no dojmovi su iskreno i stvarno upravo sažeti u primislima da kod njih postoji „poslovna izvrsnost“.  Zanimljivo je da su ti dojmovi staloženi, dakle odspavani i iza njih ne stoji euforija. Pri recertifikaciji integriranog sustava upravljanja ISO 9001, ISO 14001 i ISO 45001 u GKP ČAKOM d.o.o.  stvoreni su takvi dojmovi, a stvorili su ih auditori Quality Austria Adriatic, odnosno njihovi zaposlenici. Promatrajući njihov rad tijekom recertifikacije integriranog sustava upravljanja ISO 9001, ISO 14001 i ISO 45001 u GKP ČAKOM d.o.o. otkrila sam visoku razinu profesionalnalnosti, stručnosti i konstruktivnosti. To je princip prema kojem obožavam raditi jer kada se tako radi uvijek se među partnerima gradi poštovanje, njeguje kvaliteta, provjeravaju se okviri koju su postavljeni propisima  i  mjere rezultati poslovnih aktivnosti u željenim okvirima. Manjkavosti se uočavaju, ali gledaju kao prilike i ističu u kontekstu cjelovitosti utvrđene slike prilikom rada. Upravo to sam do sada prepoznala da postoji kod  predstavnika – zaposlenika Quality Austria Adriatic kako tijekom recertifikacijskog audita, ali i  u drugim prilikama. U budućnosti se nadam istome!
Drugim riječima, vjerujem da će Quality Austria Adriatic nastaviti raditi njegujući vrijednosti „poslovne izvrsnosti“. Iskreno im upravo to i želim!
Snježana Tkalčec Avirović
GKP ČAKOM d.o.o.
 

+385 99 654 6542