21. Aug 2023

2. konferencija

UPRAVLJANJE ENERGIJOM - POGON ZA ODRŽIVU BUDUĆNOST 2023

6. listopada 2023. godine, Kongresni centar hotela Antunović

PRIJAVE

Nakon izvanrednog uspjeha naše inauguracijske konferencije, tvrtke Emasys i Quality Austria Adriatic Vas pozivaju na drugo izdanje konferenciji “Upravljanje energijom: Pogon za održivu budućnost” koja će se održati 06. listopada u kongresnom centru hotela Antunović - izvanredan događaj namijenjen poduzećima koje teže postizanju održivosti i učinkovitosti u upravljanju energijom. Ovo okupljanje nastavlja okupljati industrijske lidere, stručnjake i inovatore te graditi na momentumu koji smo stvorili u našoj prvoj godini.

 

Pregled događaja:

U dobu u kojem raste potražnja za energijom, imperativ za prijelazom na održive energetske prakse nikada nije bio hitniji. Nastavljajući na postignućima prethodne godine, naša konferencija pruža još bogatiju platformu za dinamičke rasprave i dijeljenje znanja o ključnim izazovima i prilikama unutar područja upravljanja energijom. Kroz teme održivog razvoja i kružnog gospodarstva, predstavljanje inovativnih rješenja i mogućnosti financiranja zelene tranzicije iz EU fondova, cilj konferencije je inspirirati, educirati i potaknuti da se preuzmu konkretni koraci prema održivosti i energetskoj učinkovitosti bez obzira na veličinu ili industriju. Uz sudjelovanje govornika iz renomiranih domaćih poduzeća i stručnjaka energetske učinkovitosti, konferencija pruža jedinstvenu priliku za razmjenu znanja i iskustva, stručnosti i najbolje prakse u području upravljanja energijom i energetskoj učinkovitosti s ciljem stvaranja održive budućnosti za vaše poslovanje.

 

Zašto sudjelovati:

Ova konferencija osmišljena je kao središte inspiracije, suradnje i učenja. Sudjelovanjem ćete imati jedinstvenu priliku:

  • Integrirati se sa stručnjacima: Povežite se sa stručnjacima industrije i vizionarima koji potiču inovacije i promjene u području upravljanja energijom.
  • Istražiti inovacije: Dobijte uvid u najnovije tehnologije, trendove i najbolje prakse koje oblikuju budućnost održive energije.
  • Povezati se: Stvorite vrijedne veze s kolegama, potencijalnim partnerima i suradnicima iz različitih sektora, potičući ekosustav suradnje i rasta.
  • Učiti iz priča o uspjehu: Otkrijte stvarne studije slučaja i priče o uspjehu koje demonstriraju transformacijsku moć učinkovitih strategija upravljanja energijom.
  • Pridonijeti dijalogu: Sudjelujte u interaktivnim raspravama i panelima koji potiču dijalog o hitnim energetskim izazovima i rješenjima.

 

Datum i Mjesto:

Označite svoje kalendare za 06. listopada 2023. godine. Događaj će se održati na lokaciji Kongresni centar hotela Antunović (naselje Špansko), prestižnom mjestu koje pruža idealno okruženje za ovu stručnu konferenciju.

 

Pridružite nam se:

Pozivamo stručnjake, istraživače, donositelje odluka i sve koji su strastveni prema oblikovanju održive energetske budućnosti da nam se pridruže na konferenciji "Upravljanje energijom - Pogon za održivu budućnost". Zajedno ćemo istražiti inovativne pravce, razmjenjivati ideje i postaviti temelje za svijet svjesniji okoliša.

Ne propustite priliku da budete dio pokreta koji potiče prijelaz prema čišćem i održivijem energetskom pejzažu. Registrirajte se sada kako biste osigurali svoje mjesto na čelu promjena.

 

 

POGLEDAJTE PROGRAM                   PREDAVAČI

Aktualnosti i događaji

Osnova dugoročnog uspjeha!

23. Jan 2024

Odobrena revizija međunarodnog standarda kvalitete, ISO 9001 se revidira!

21. Dec 2023

Uspješan zaključak 3. Food Safety Eventa: sigurna hrana, održiva budućnost!

10. Nov 2023

Dobrodošli na 3. FOOD SAFETY EVENT – Sigurna hrana, održiva budućnost!

06. Oct 2023

Uspješno putovanje prema održivom upravljanju energijom!

09. Sep 2023

Quality Austria dobila akreditaciju za ISO 55001 upravljanje imovinom!

06. Jul 2023

Što morate znati o SCC standardu?

SCC:2011 standard

Learn more
23. Feb 2023

RSPO – Okrugli stol o održivom palminom ulju

30. Jan 2023

Tradicija uspjeha Food Safety Eventa!

18. Oct 2022

Zavod za prostorno uređenje Primorsko-goranske županije je ponosni nositelj certifikata ISO 27001

13. Oct 2022

Konferencija “Upravljanje energijom: JUČER, DANAS, SUTRA” je pravi pogodak!

13. Oct 2022

HQF certifikacija u opskrbnim lancima prema ENFIT standardu

+385 99 654 6542