30. Jan 2023

Tradicija uspjeha Food Safety Eventa!

Cijeli Quality Austria tim želi iskreno zahvaliti svim sudionicima iz regije koji su prisustvovali onome što je postalo renomirano godišnje druženje stručnjaka iz područja kvalitete i sigurnosti hrane. Drugi Food Safety Event se održao 16. prosinca 2022.god. u Kongresnom centru hotela Antunović. Sigurnost hrane važno je pitanje i postalo je dio globalne krize u cijelom svijetu. Hrana je jedna od najosnovnijih potreba svakog čovjeka za preživljavanje. Svaki čovjek ima pravo na adekvatnu, higijenski ispravnu i zdravu prehranu.

Okupili smo vodeće stručnjake iz prehrambenih institucija, veleprodajnih i maloprodajnih lanaca te kompanija koje su direktno i indirektno povezane s proizvodnjom, distribucijom ili kontrolom hrane. Svi zajedno podijelili smo svoja iskustva o svim aspektima sigurnosti hrane. FSE je postao multidisciplinarna platforma za razmjenu najnovijih inovacija, trendova i problema, kao i praktičnih izazova i rješenja u područjima sigurnosti i kvalitete hrane.

Naši sudionici su imali priliku educirati se o različitim aspektima sigurnosti hrane kroz sljedeća
predavanja:

  • Vladimir Surčinski, food expert i auditor iz certifikacijske kuće Quality Austria Adriatic
    je održao predavanje o prevenciji rizika povezanih s aktivnostima transporta u lancu opskrbe hranom.
  • Tanja Dinić, direktorica interne revizije za sigurnost hrane u Fortenova Grupi nas je upoznala s održivim sustavima upravljanja hranom.
  • Silvija Hafner, stručnjak za implementaciju sustava upravljanja kvalitete i sigurnosti hrane iz Pisiniuma nas je pobolje upoznala s implementacijom sustavaupravljanja sigurnošću hrane.

  • Filip Šušnić, stručnjak za informacijsku i kibernetičku sigurnost iz Šušnić poslovno savjetovanje  nam je kroz svoje predavanje objasnio korelaciju sigurnosti hrane i kibernetičke sigurnosti.
  • Silvija Petrović, stručnjak za implementaciju sustava upravljanja sigurnosti hrane iz Zagrebačke pekarne Klara nas je vodila kroz izazove i praktične primjere implementacije sustava upravljanja kulturom sigurnosti hrane.
  • Ana-Marija Marić, stručnjak za organizacijske promjene i razvoj te projektno i operativno upravljanje iz AMM Consultinga  je predstavila kako upravljati promjenom koju donosi uvođenje kulture sigurnosti hrane.

Nakon formalnog dijela konferencije, nastavili smo druženje na domjenku.

Zahvaljujemo našim pokroviteljima, sudionicima i predavačima na iskazanom povjerenju i dolasku te se nadamo kako ćemo se svi vidjeti i sljedeće godine u još većem broju na 3. Food Safety Eventu koji je najavljen za 15. prosinca 2023.godine!

Što kažu uzvanici….

„Kvaliteta organizacije i sva predavanja su bila na visokom nivou. Hvala!“
„Sve pohvale organizaciji i inicijativi da se ovakvo događanje održava jednom godišnje.“
„Jedino što imam komentirati je da je organizacija odlična i da Vam/nam želim što više ovakvih
događaja, tema za dopunu znanja i kontakata. Čestitam!“
„Izvrsno organizirana konferencija s vrlo zanimljivim temama i vrsnim predavačima iz područja FS.
Hvala!“

Aktualnosti i događaji

Osnova dugoročnog uspjeha!

16. Aug 2024

Update – ISO 9001: Revizija tek 2026. godine

Novosti o reviziji

Learn more
23. Jul 2024

Sve što trebate znati o IMS-u

21. May 2024

5 savjeta kako tvrtke mogu bolje upravljati zahtjevima za izvještavanje

07. May 2024

Klimatske promjene postaju fokus standarda sustava upravljanja

04. Apr 2024

ISO 14001 je u reviziji – što možemo očekivati?

01. Mar 2024

Upravljanje stresom na poslu – ključne smjernice ISO 45003

23. Jan 2024

Odobrena revizija međunarodnog standarda kvalitete, ISO 9001 se revidira!

21. Dec 2023

Uspješan zaključak 3. Food Safety Eventa: sigurna hrana, održiva budućnost!

10. Nov 2023

Dobrodošli na 3. FOOD SAFETY EVENT – Sigurna hrana, održiva budućnost!

06. Oct 2023

Uspješno putovanje prema održivom upravljanju energijom!

09. Sep 2023

Quality Austria dobila akreditaciju za ISO 55001 upravljanje imovinom!

21. Aug 2023

UPRAVLJANJE ENERGIJOM – POGON ZA ODRŽIVU BUDUĆNOST 2023

2. Konferencija

Learn more
+385 99 654 6542