30. Jan 2023

Tradicija uspjeha Food Safety Eventa!

Cijeli Quality Austria tim želi iskreno zahvaliti svim sudionicima iz regije koji su prisustvovali onome što je postalo renomirano godišnje druženje stručnjaka iz područja kvalitete i sigurnosti hrane. Drugi Food Safety Event se održao 16. prosinca 2022.god. u Kongresnom centru hotela Antunović. Sigurnost hrane važno je pitanje i postalo je dio globalne krize u cijelom svijetu. Hrana je jedna od najosnovnijih potreba svakog čovjeka za preživljavanje. Svaki čovjek ima pravo na adekvatnu, higijenski ispravnu i zdravu prehranu.

Okupili smo vodeće stručnjake iz prehrambenih institucija, veleprodajnih i maloprodajnih lanaca te kompanija koje su direktno i indirektno povezane s proizvodnjom, distribucijom ili kontrolom hrane. Svi zajedno podijelili smo svoja iskustva o svim aspektima sigurnosti hrane. FSE je postao multidisciplinarna platforma za razmjenu najnovijih inovacija, trendova i problema, kao i praktičnih izazova i rješenja u područjima sigurnosti i kvalitete hrane.

Naši sudionici su imali priliku educirati se o različitim aspektima sigurnosti hrane kroz sljedeća
predavanja:

  • Vladimir Surčinski, food expert i auditor iz certifikacijske kuće Quality Austria Adriatic
    je održao predavanje o prevenciji rizika povezanih s aktivnostima transporta u lancu opskrbe hranom.
  • Tanja Dinić, direktorica interne revizije za sigurnost hrane u Fortenova Grupi nas je upoznala s održivim sustavima upravljanja hranom.
  • Silvija Hafner, stručnjak za implementaciju sustava upravljanja kvalitete i sigurnosti hrane iz Pisiniuma nas je pobolje upoznala s implementacijom sustavaupravljanja sigurnošću hrane.

  • Filip Šušnić, stručnjak za informacijsku i kibernetičku sigurnost iz Šušnić poslovno savjetovanje  nam je kroz svoje predavanje objasnio korelaciju sigurnosti hrane i kibernetičke sigurnosti.
  • Silvija Petrović, stručnjak za implementaciju sustava upravljanja sigurnosti hrane iz Zagrebačke pekarne Klara nas je vodila kroz izazove i praktične primjere implementacije sustava upravljanja kulturom sigurnosti hrane.
  • Ana-Marija Marić, stručnjak za organizacijske promjene i razvoj te projektno i operativno upravljanje iz AMM Consultinga  je predstavila kako upravljati promjenom koju donosi uvođenje kulture sigurnosti hrane.

Nakon formalnog dijela konferencije, nastavili smo druženje na domjenku.

Zahvaljujemo našim pokroviteljima, sudionicima i predavačima na iskazanom povjerenju i dolasku te se nadamo kako ćemo se svi vidjeti i sljedeće godine u još većem broju na 3. Food Safety Eventu koji je najavljen za 15. prosinca 2023.godine!

Što kažu uzvanici….

„Kvaliteta organizacije i sva predavanja su bila na visokom nivou. Hvala!“
„Sve pohvale organizaciji i inicijativi da se ovakvo događanje održava jednom godišnje.“
„Jedino što imam komentirati je da je organizacija odlična i da Vam/nam želim što više ovakvih
događaja, tema za dopunu znanja i kontakata. Čestitam!“
„Izvrsno organizirana konferencija s vrlo zanimljivim temama i vrsnim predavačima iz područja FS.
Hvala!“

Aktualnosti i događaji

Osnova dugoročnog uspjeha!

23. Feb 2023

RSPO – Okrugli stol o održivom palminom ulju

18. Oct 2022

Zavod za prostorno uređenje Primorsko-goranske županije je ponosni nositelj certifikata ISO 27001

13. Oct 2022

Konferencija “Upravljanje energijom: JUČER, DANAS, SUTRA” je pravi pogodak!

13. Oct 2022

HQF certifikacija u opskrbnim lancima prema ENFIT standardu

06. Jun 2022

Konferencija Upravljanjem energijom do uspješnije organizacije

30. Sep 2021

Austrian Business Circle (ABC) – Quality Austria Adriatic d.o.o. i Adventage Austria

12. Dec 2019

Veleučilište u Karlovcu – Gostujuće predavanje Andreje Ivezić, dipl. ing.

14. Nov 2019

Sudjelovanje na stručnom skupu „Gospodarenje otpadom“

12. Sep 2019

Austrian Business Circle – Quality Austria Adriatic

+385 99 654 6542