10. Nov 2023

Dobrodošli na 3. FOOD SAFETY EVENT – Sigurna hrana, održiva budućnost!

 

U eri gdje je sigurnost hrane od iznimne važnosti, Quality Austria Adriatic s ponosom predstavlja 3. FOOD SAFETY EVENT - dinamičnu konferenciju posvećenu unapređenju našeg razumijevanja i praksi u području sigurnosti hrane. Pridružite nam se 15. prosinca 2023. godine u prestižnom kongresnom centru hotela Antunović WEST u Zagrebu.

 

Zašto je sigurnost hrane ključna?

Osiguravanje sigurnosti hrane nije samo pravna obveza, već temelj na kojem počiva zdravlje, povjerenje i održivost naše zajednice. Kroz stalne prijetnje od kontaminacije, bolesti i globalnih izazova poput klimatskih promjena, pitanje sigurnosti hrane postaje vitalno zaštita naše svakodnevne dobrobiti.

Tri ključna razloga zbog kojih je sigurnost hrane od iznimne važnosti:

Zdravlje i dobrobit potrošača: Svaki zalogaj koji uzmemo ima moć oblikovati naše zdravlje. Sigurna hrana nije samo pitanje prehrambene prakse, to je investicija u zdravlje i dobrobit svake osobe koja sjedi za stolom.

Očuvanje okoliša: Prakticiranje sigurnosti hrane također znači očuvanje okoliša. Smanjenjem otpada hrane i promicanjem ekološki održivih praksi, doprinosimo očuvanju naše planete za buduće generacije.

Gospodarska stabilnost: Sigurnost hrane čini temelj gospodarske stabilnosti. Pouzdana opskrba sigurnom hranom osigurava ne samo prosperitet poljoprivrednika i proizvođača, već i osigurava stabilnost cijelog prehrambenog lanca.

 

Što očekivati?

Globalni izazovi, lokalna rješenja: Zaronite u svijet trendova sigurnosti hrane i otkrijte kako globalni izazovi oblikuju lokalne prakse. Upoznajte se s najnovijim inovacijama i strategijama koje će definirati budućnost sigurnosti hrane, prilagođene regionalnim potrebama i izazovima.

Praktični uvidi iz prve ruke: Iskustva stručnjaka: Ova predavanja će vam pružit ekskluzivni uvid u stvarne priče uspjeha i izazove stručnjaka iz područja sigurnosti hrane. Naučite iz njihovih iskustava, stvarnih problema i inovativnih rješenja koja su oblikovala njihov put prema izvrsnosti u sigurnosti hrane.

 

Pridružite nam se na putovanju sigurnosti hrane: REGISTRIRAJTE SE SADA!

S obzirom na važnost koju sigurnost hrane ima u današnjem kompleksnom okruženju, pozivamo vas da budete dio ovog uzbudljivog putovanja na 3. FOOD SAFETY EVENTU. Registracija je jednostavna, a dobit ćete priliku sudjelovati u dinamičnim raspravama, umrežavati se s vodećim stručnjacima i stvarati veze koje će oblikovati budućnost naše opskrbe hranom.

 

 

Vaša registracija ne predstavlja samo korak prema stjecanju znanja - to je strateško ulaganje u promišljanje i implementaciju najnovijih praksi sigurnosti hrane. Ne propustite priliku postati sudionik na događanju koje će unaprijediti vaše poslovanje i pridonijeti globalnom naporu za osiguranje sigurnije, zdravije budućnosti hrane. Vidimo se na 3. Food Safety Eventu!

Aktualnosti i događaji

Osnova dugoročnog uspjeha!

21. May 2024

5 savjeta kako tvrtke mogu bolje upravljati zahtjevima za izvještavanje

07. May 2024

Klimatske promjene postaju fokus standarda sustava upravljanja

04. Apr 2024

ISO 14001 je u reviziji – što možemo očekivati?

01. Mar 2024

Upravljanje stresom na poslu – ključne smjernice ISO 45003

23. Jan 2024

Odobrena revizija međunarodnog standarda kvalitete, ISO 9001 se revidira!

21. Dec 2023

Uspješan zaključak 3. Food Safety Eventa: sigurna hrana, održiva budućnost!

06. Oct 2023

Uspješno putovanje prema održivom upravljanju energijom!

09. Sep 2023

Quality Austria dobila akreditaciju za ISO 55001 upravljanje imovinom!

21. Aug 2023

UPRAVLJANJE ENERGIJOM – POGON ZA ODRŽIVU BUDUĆNOST 2023

2. Konferencija

Learn more
06. Jul 2023

Što morate znati o SCC standardu?

SCC:2011 standard

Learn more
23. Feb 2023

RSPO – Okrugli stol o održivom palminom ulju

30. Jan 2023

Tradicija uspjeha Food Safety Eventa!

+385 99 654 6542