Austrian Business Circle – Quality Austria Adriatic

Tvrtka Quality Austria Adriatic d.o.o. iz Zagreba imala je mogućnost prezentirati svoje usluge na poslovnom događaju koji je organiziran od strane Advantage Austria, a u suradnji s Quality Austria Adriatic.

Austrian Business Circle poslovni je događaj koji je redovno organizira od strane Advantage Austria Hrvatska. Za ovu priliku, odabrana je tvrtka Quality Austria Adriatic d.o.o. kako bi prezentirala usluge certifikacije i edukacija iz područja međunarodnih sustava upravljanja. Ovaj događaj održan je 12.09.2019. godine u Zagrebu uz prisustvo više od 60 sudionika iz različitih poslovnih djelatnosti.

Uvodni govor održala je direktorica Adventage Austria Sonja Holocher-Ertl nakon čega se sudionicima obratio Friedrich Khuen-Belasi iz Quality Austria Beč koji je prezentirao strategiju i djelovanje Quality Austria. Događaju je prisustvovao Veleposlanik Austrije u Zagrebu Markus Wuketich. Nakon uvodnih obraćanja nastavljen je stručni dio izlaganja koji su održali Igor Panin, generalni direktor QAA i Andrea Ivezić, izvršna direktorica. Tijekom izlaganja sudionicima je dana prilika da upoznaju način rada Quality Austria Adriatic d.o.o.

Hrvatska je dobrodošlicom dočekala certifikacijsku tvrtku Quality Austria.